Over ons


Klijn Bodemonderzoek is een onafhankelijk en gecertificeerd adviesburo op het gebied van bodemonderzoek (zgn. "bodemkwaliteitsverklaringen"). Onze opdrachtgevers bestaan uit bedrijven, overheden, bouwbedrijven, architecten, makelaars, bouwadviesburo's, milieuadviesburo's, projectontwikkelaars en particulieren. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf met gecertificeerde veldmedewerkers verspreid door het hele land en kunnen snel inspelen op de wensen van opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn gemotiveerd om uw onderzoek snel en vakkundig uit te voeren.

Gecertificeerd

De bodemonderzoeken worden uitgevoerd conform de NEN 5740 (strategie voor het uitvoeren van verkennend bodemonderzoek), NEN 5707 (asbest in grond), NEN 5720 (waterbodem) en de bijbehorende protocollen. Bij de uitvoering van het onderzoek wordt eerst aandacht besteed aan een historisch vooronderzoek (NEN 5725). Op basis van dat onderzoek wordt de strategie van het bodemonderzoek bepaald.

Klijn Bodemonderzoek is gecertificeerd door het internationaal opererende kwaliteitszorgbedrijf Kiwa en werkt nauwgezet aan de hand van de daarbij behorende richtlijnen. Het gaat dan om: